Kozmetični salon

Salon lepote Kleopatra se nahaja na Ziherlovi ulici 8, v Trnovem v Ljubljani – le nekaj minut iz centra mesta.


Naročanje
040 599 135


O salonu

Obiščite Salon lepote Kleopatra, kjer boste odpravili stres in slabo počutje, kjer se boste razvajali in sproščali. Počutili se boste, kot bi ležali na travniku, uživali v pogledu na oranžne cvetove, iz katerih se širi omamni vonj ter ob oranžni svetlobi vzhajajočega sonca pozabili na vse tegobe.

Delovni čas

Ponedeljek, sreda, četrtek od 13.00 do 20.00
Torek, petek od 9.00 do 17.00
Sobote zaprto.

Kje se nahajamo

- Iz Roške naravnost preko Karlovške, ko se spustite na Prule, zavijete desno ter prva levo na Janežičevo. Peljete čez Prulski most po Opekarski in na prvem semaforju zavijete desno na Kopačevo. Ko prispete na semafor z Barjansko, desno proti centru. Po Petrolovi črpalki zavijete na semaforju desno ter takoj desno (dvižna rampa za veliko parkirišče).

- Iz centra mesta po Tivolski in Bleiweisovi do Tobačne, na semaforju s Tržaško zavijete levo proti Križankam ter takoj prva desno na Groharjevo (bivši kino Vič), potem samo naravnost, dokler ne pridete na semafor z Barjansko. Tu uporabite levi pas za NARAVNOST, takoj za križiščem zavijete DESNO na parking z dvižno rampo.

- Iz centra mesta po Slovenski naravnost mimo francoske ambasade po Barjanski, prečkate most čez Gradaščico in na drugem semaforju zavijete LEVO na Ziherlovo ter takoj zatem na DESNO na parking, varovan z dvižno rampo.

Zemljevid