Kozmetični salon

Salon lepote Kleopatra se nahaja na Ziherlovi ulici 8, v Trnovem v Ljubljani – le nekaj minut iz centra mesta.


Naročanje
040 599 135


NOVO! Video prikaz storitev v Salonu lepota Kleopatra
Video si lahko ogledate tukaj ali prek Facebook objave.

Sprostilni rituali

KLEOPATRINA KRALJEVSKA MASAŽA

90 min.

90 €

Harmonija telesa in duha.

S Kleopatrino kraljevsko masažo dosežemo globoko sprostitev telesa, obraza in lasišča ter razbremenitev stresa in vznemirjenosti. Povrne se nam energija in volja, saj blagodejno vpliva na psiho in telo. Ima tudi kozmetični učinek, saj za masažo uporabljamo mangovo maslo, ki deluje vlažilno, bogato je z naravnimi sestavinami, polno antioksidantov. Odlikuje ga visoka vrednost vitamina E. Po masaži je koža mehka, gladka in prožna saj je MASAŽA PRIMERNA ZA VSE TIPE KOŽE, idealna pa je za SUHO in OBČUTLJIVO kožo. Hrbet in obraz ali noge in obraz

SPROŠČUJOČA MASAŽA CELEGA TELESA

60 min.

50 €

Masaža sprošča, pospešuje krvni obtok in izboljša splošno počutje saj razbija vozličke, ki so posledica mišičnih krčev, sprošča in razteza mišice ter izboljša prekrvavitev celega telesa, sklepi so bolj elastični in močnejši.

Terapevtska masaža s posvetom

30 min.

50 €

Terapevtska masaža hrbta

30 min.

40 €

Priporoča se vsem, ki veliko sedijo in so v prisiljeni drži, saj zmanjšuje stres in bolečine. S to masažo dosežemo povečano prekrvavitev mišic vzdolž hrbtenice in ostalih hrbtnih mišic.

Masaža obraza in dekolteja

30 min.

30 €

Masaža stopal

30 min.

30 €

Masaža rok

20 min.

20 €

MASAŽA Z ZELIŠČNIMI SNOPKI

75 min.

75 €

Pri masaži se uporabljajo topla naravna rastlinska olja, zeliščni snopki in tehnike dreniranja, pritiskov ter gladenja. Masaža je enkratna kombinacija masaže, masaže s snopki, aromatičnih olj in vonjev ter toplotne terapije za popolno sprostitev telesa in misli.

Nevenka Zagorc, s.p. je zavezanka za DDV: SI13612816. Vse cene vsebujejo 22% DDV.